Начало > мобилни телефони, софтуер > iPhone 3GS ъплоуда ограничен до 384Kbps ?

iPhone 3GS ъплоуда ограничен до 384Kbps ?

Както знаем iPhone 3GS има „турбо“ увеличени даунлоуд скорости – до 7.2 Mbps , но за съжаление не е получил като подарък никакво „турбо“ към ъплоуда си. Според PC World , ъплоуд скоростите му са ограничени до 384Kbps. Но да не вадим вилите и кирките все още.

iphone-384kbps-limit

Повечето GSM мобилни телефони имат същия проблем: без значение колко са бързи при даунлоуд , те ще могат да ъплоудват до 384 Kbps , или по-малко , както може да се види в теста за скорост на Gizmodo. Това е така защото хардуера няма HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) стандарт , създаден от Нокия – the 3rd Generation Partnership Project (3GPP) отговарящ на стандарта Enhanced Uplink (Увеличен Ъплоуд).

Някои ще кажат че това не е нужно , защото Enhanced Uplink – който върви на 1.4 и 1.9 Mbps – не е поддържан от американският мобилен оператор от който се предлага iPhone ексклузивно – AT&T все още , но има мобилни оператори в Европа които имат тази възможност да поддържат т.н. Enhanced Uplink и в момента го правят. Със сигурност потребителите на JesusPhone-a (iPhone) биха се радвали изключително много ако могат да ъплоудват доста по-бързо , техните снимки и филмчета в Facebook и/или YouTube ! 😛

От друга страна AT&T  все още се борят с тяхната поддръжка да подкарат всички си мрежи на  7.2 Mbps и да зарадват най-накрая потребителите си с рекламираните от тях даунлоуд скорости.

via: Gizmodo

Advertisements
  1. Milena
    юли 10, 2009 в 1:43 am

    мн кефи как си нашарил снимката :]

  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: