Начало > мобилни телефони, софтуер > T-Mobile натиска здраво myTouch 3G… Sherpa показана в детаили.

T-Mobile натиска здраво myTouch 3G… Sherpa показана в детаили.

Дори myTouch 3G да е просто един HTC Magic в сърцевината си , T-Mobile се опитват всячески да го натъпкат с какви ли не не нужни програми , шегата на страна , става въпрос за доста полезни приложения. Операторът явно е доста сериозен в отношението си към апарата и платформата за да иползва освен най-добри в класа си приложения , но също така и да създаде свои пакет от такива , който от своя страна ще отбелязва това което е „качествено“.

T-Mobile споменават че това можело да значи и дори , тяхна собствена програма за видео гласова поща , която в момента се разработва , но не се знае дали ще бъде включена при стартирането на продажбите. Но това няма значение тъй като нищо в т.н. app-pack няма да бъде достъпно за търсене. (Един вид хората които имат myTouch 3G само ще могат да имат app-pack-а на T-Mobile).

Черешката на мелбата явно няма да бъде този pакет от приложения , а Sherpa – софтуер който „намира“ вашите предпочитания за „забавления“ – ресторанти , магазини , храна , таксита , банкомати , хотели и т.н. Програмата е базирана на вашите предпочитания и рейтинг , колкото по-голям рейтинга на дадена категория , толкова по-напред в програмата и по-лесно достъпна до вас ще бъде. Тя е location-based  , или с други думи казано програмата се ориентира каде се намирате вие чрез вградения A-GPS в телефона и ви показва на какво растояние и в каква посока от вашата се намират желаните места.

Все още никой не е имал взимане-даване с приложението от „първа ръка“ , но на хартия изглежда доста добре , ще почакаме и ще видим.

via: Engadget

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: