Начало > мобилни телефони > ЕКСКЛУЗИВНО: HTC Hero в ръцете на пичШовете от Engadget !!! :D

ЕКСКЛУЗИВНО: HTC Hero в ръцете на пичШовете от Engadget !!! :D

Познайте какво са получили на вратата си днес ? Робот-бебе ? НЕ! По-добро. Истинско , реално , в-Тефлона-HTC Hero. Нека само да споменем това – общо взето е най-секси Android устройството някога създавано. Няма да се впускаме в много детаили сега , защото плануваме да доставим пълно ревю следващата седмица , но искаме да кажем , че това нещо ни накара да ни светнат очите като „дядо ви Скрудж , когато види купчина златни монети“… ако се сещате какво имаме предвид. HTC наистина са надминали себе си тук , не само с качество на изработката (нещото някак се усеща като луксозен камък в ръката ти – това е добре) , но за сега софтуера изглежда също наистина забележителен. Разбира се , не сме се гмуркали на дълбоко все още , така че за сега , изплакнете очи със снимките , и бъдете готови за главното събитие.

UPDATE: ОХхх , защо HTC ? Очевидно , това нещо не е покрито с никакъв Тефлон. Според PR-a на компанията , само белите модели ще имат анти-калната обработка. Предполагаме , че бройката , която имаме е само с обикновен , мек-на-докосване слой. Чувства се добре и всичко… но сега изглежда не чак толкова специално.

Не знам за Вас , НО АЗ определено ще чакам „главното събитие“ – ревю-то другата седмица , и разбира се , тъй като съм много запален по точно това специфично устройство може би ще трябва да се подготвите за пълно копие на ревюто на Engadget на български , разбира се! 😀 😀 😀

Галерията:

via: Engadget

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: