Начало > мобилни телефони > Motorola Backflip – пръв поглед , впечатления (снимки+видео)

Motorola Backflip – пръв поглед , впечатления (снимки+видео)

Не е много сигурно какво е мнението относно новия мобилен телефон представен на CES от Motorola – затворен , той изглежда точно като CLIQ , но клавиатурата , освен че е „гърба“ на апарата е толкова стабилна , че сигурно би-могла да издържи доста здрав „бой“.  Дали е устойчив или не , това няма много значение тъй като механизма за плъзгане на самата клавиатура е дори по-твърд и от този на Moto DROID (!) , което не е крайно мнение , но определено не звучи обнадеждаващо.

Относно тъчпада на задния панел на устройството момчетата от енгаджет не са силно впечатлени , споделят мнението си че е интересно , но не се знае за какво точно ще послужи. Както е казал Sanjay (мисля че е един от изпълнителните директори на Motorola за САЩ) , всичко ще бъде сведено до разработчиците и това как те ще съумеят да използват API-a на Motorola , за да сътворят удивителни неща с него. През останалото време , действа точно както бихте очаквали от тракбол , или оптичен пад да се държи при Android устройство , само че наопаки.

Относно екрана и Blur ефекта , не е много по-силно в сравнение с CLIQ , но поне в случая е малко по-добре тъй като екрана може да се накланя. Апарата има сензор , който отчита когато дисплея достигне 45-градуса и минава в медия-режим превръщайки се в часовник. Ето малко снимки и „сурово“ видео:

via: Engadget

video: YouTube

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: