Начало > новини > Apple Worldwide Developer’s Conference 07.06 /WWDC 2010/ – много Ябълки !

Apple Worldwide Developer’s Conference 07.06 /WWDC 2010/ – много Ябълки !

За запознатите с материала информацията ще бъде поредната излишна прочетена някъде другаде из безброй многото сайтове , технологични блогове , новинарски , маркетингови и т.н. в интернет пространството.

Поради факта , че Аз не съм писал от около близо месец , и че не ме интересува дали има отредено място за това събитие споменато някъде из българското интернет пространство , реших да ударя 2 реда по въпроса.

Woldwide Developer’s Conference , San Francisco , Moscone Center West , California ,  , USA и т.н.  имена много , важното е само едно в случая – Apple ! Компанията , която на скоро задмина (буквално) гиганта Microsoft по един от всичките му там маркетингови показатели (мисля че приходи от продажби) сътворява своята ежегодна голяма конференция , на която преди около 3 години (27 Юни 2007) представиха своя мобилен , технологичен , маркетингов и пазарен хит – iPhone. И колкото и да не им се харесва на много хора , и каквито и мнения да имат , фактите си остават ФАКТИ – след появата на iPhone-а , независимо от това че преди него е имало и други тъчскрийн устройства , е първото такова , което ПРОМЕНИ завинаги представите за мобилни телефони , мобилни операционни системи , платформи за разработка. Друг интересен факт от всичките тези хаотични думи , които изстрелвам чрез клавиатурата , е че всяка една компания , която е в мобилната индустрия , не зависимо дали си признава или не , по един или друг начин – следва Apple по стъпките им и iPhone-а. Оптиват се да бъдат като тях , да ги настигнат , дори да ги задминат (според мен някои са успяли) !

Спестявам ви моите луди и неподредени мисли и завършвам с това , че събитието ще бъде отбелязано от почти всички (ВСИЧКИ!) медии , както в интернет пространството , така и извън него. Най-малкото (по-скоро НАЙ-ВЕЧЕ) защото се очаква на около 101%-та Apple , и в частност Steve Jobs да представят новият iPhone !

Надявам се да съм бил от полза с пояснението и поне напомнянето , че в понеделник 7 Юни , WWDC 2010 ще удари всички новини и то с пълна сила !

Някои от сайтовете , които ще блогват на живо от събитието: Engadget , Gizmodo , GDGT , най-вероятно SlashGear , BoyGeniusReport , AppleInsider , MacRumors , и това разбира се е само една малка част! Най-вероятно ще има и на живо видео предаване на самия сайт на Apple.

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: