Начало > некво-никво > Когато блогването. . . се промени.

Когато блогването. . . се промени.

Силно кафе в събота сутрин. Пролетен, хладен, свеж дъжд. Хаотична музика. Летаргията отмина. Започва събуждането. Дали не е време за нещо ново? Дали не е време, блогването да бъде това, което трябва да бъде? Нещо лично, а не просто думи за нещата, които ме интересуват. Идеята ми дойде като от ясно небе – което със сигурност не е такова в момента. Напротив. Доста е мрачно. В буквалния и в преносния смисъл на думата. Не нося розови очила, определено. Пиша бързо. Казвали са ми го доста хора. Не мисля че е така.

Отговора на първия въпрос така и не дойде. Дали не е време за нещо ново? Колко ли пъти съм си го задавал този въпрос. Мисля че намерих отговора. Мисля че разбрах че блогът ми трябва да бъде нещо мое, лично. Защо да не пиша за нещата от моя живот? Нещата, които ме интересуват, впечатляват и дразнят. Много хора го правят, но аз не. Може би не ми бе дошло времето или може би исках, когато то дойде, да бъда сигурен в това, което искам да направя.

Смятам, че момента дойде. Искам да направя нещо което да  бъде различно от видимото в момента. Не искам да “пренаписвам“ разни статии от тук и там. Искам да създавам. Това съм искал винаги. Сега ще го направя. CyberRabits, технологичното недоносче НЕ умря. Публикации – не очаквайте.

Намирам се на предела на промяна. Поредната. Генерална.

Миграцията ще стане скоро, сега е времето за сътворение, за креативност, за мисъл, развитие и (не)цвят. Дъждът отслабна. Пръска. Слънчева светлина се прокарва през облаците. Стана малко по-светло.

п.п. нека видим до къде ще я докарам и този път. . .

Advertisements
Категории:некво-никво
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: