Начало > мобилни телефони > Nokia представят X7 – мултимедиен флагшип

Nokia представят X7 – мултимедиен флагшип

Nokia представят силно очаквания – X7, първият им 4″-инчов мултимедиен флагшип. Изработен от заздравено стъкло и стоманен метал, апарата предлага стабилен и уникален дизайн, с който изпъква насред тълпата. Предлагайки всички преимущества на последната версия на Symbian – Anna, с бързо и гладко навигиране от сърфиране в интернет до скролване на музикалната ви колекция.

4″-инчовия, капаситивен, AMOLED дисплей с 16 млн. цвята и 640х360 резолюция, е покрит с технологията Gorilla Glass (заздравено стълко), показващ здравина в неприятните моменти на изпускане на телефона.

Устройството е стриктно конструирано за забавление, което включва и създаваната от вас медия. Камерата, с 8mpx пълен фокус и възможност за запис на 720p HD видео запис, позволява заснемането на висококачествени видео клипове и снимки, подкрепени от двойната LED светкавица. Nokia X7 идва с 8GB карта памет, 350МB вградена оперативнa памет, поддържащ също така и МicroSD карти до 32GB.

С размери от 119.7 x 62.8 x 11.9 мм и тегло от 146гр. апарата предлага пентабандна 2G/3G комуникация и поддръжка на WiFi – 802.11 b/g/n. 3.5 мм аудио жак за слушалки е също наличен.

Батерията с капацитет 1200мАЧ е с 450 часа време на готовност и 4.5ч време за разговори през 3G мрежа – повече през GSM.

Nokia X7 идва с последната версия на навигационното приложение от компанията – Ovi Maps, Nokia Social приложението за връзка с Facebook, Twitter и RenRen (в Китай) плюс игрите Galaxy on Fire HD и Asphalt 5 HD. Още хиляди игри и приложения могат да бъдат намерени в Ovi Store е-магазина на Nokia.

Nokia X7 ще бъде в продажба през 2рото тримесечеие на тази година на цена от €380 преди такси и субсидий (четете 1200лв. без договор и отключен в България 🙂 )

източник: twitter

  1. Няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар